Μητσοτάκης: Ο Μακρόν ήρθε στη χώρα μας για να στηρίξει την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το τέλος της συνάντησης με τον Γάλλο Πρόεδρο, δήλωσε στις κάμερες: «Είχα μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν. Μιλήσαμε αναλυτικά για όλα τα κρίσιμα θέματα, που αφορούν τη χώρα μας και την Ευρώπη, αλλά και για την ανάγκη εμβάθυνσης της Ευρωζώνης.
Ο Εμανουέλ Μακρόν ήρθε στη χώρα μας για να στηρίξει την Ελλάδα. Και μάλιστα στην αρχή της θητείας του. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Αντιμετωπίζουμε πάντα θετικά και δημιουργικά τις πρωτοβουλίες που στηρίζουν την Ελλάδα. Χωρίς υπονόμευση, ιδεοληψία, μικροπολιτικές κριτικές.
Είμαστε η παράταξη που βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας.
Η γραμμή μας είναι καθαρή: Πιστεύουμε στις μεγάλες αλλαγές που δημιουργούν νέες ευκαιρίες και περισσότερες δουλειές για όλους.
Διεκδικούμε για την πατρίδα μας ρόλο ισότιμου εταίρου και όχι επαίτη στα ευρωπαϊκά δρώμενα.
Υποστηρίζουμε διαχρονικά, ενεργά, έμπρακτα τις ελληνογαλλικές σχέσεις. Και το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον.
Η Γαλλία είναι μια χώρα που μπορεί να συμβάλλει με σημαντικό τρόπο στην επιστροφή της Ελλάδας σε μια σταθερή και ισχυρή ανάπτυξη, κάτι που αποτελεί βασικό, κεντρικό στόχο της πολιτικής μας.
Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».
{dailymotion}x5zyhkr|600|400|}/dailymotion}

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.