ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Αυτά είναι τα περιουσιακά στοιχεία του Στέλιου Παππά,του νέου προέδρου του ΟΑΣΘ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο Γιώργος Αθανασίου

Ο Στέλιος Παππάς σε συνέντευξη στο ”ΠΡΑΚΤΟΡΙΟ FM 104,9” στον Θ.Τοσουνίδη,δήλωσε ότι θα δώσει στην δημοσιότητα όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και να τα συγκρίνουν,όταν θα τελειώσει απο τον ΟΑΣΘ,εαν είναι ίδια.
Εδωσε έτσι το στίγμα της διαφάνειας που πρέπει να επικρατήσει στο δημόσιο τομέα.
Εδωσε λοιπό στον δημοσιογράφο Θ.Τοσουνίδη απόσπασμα της τελευταίας σύνταξης που παίρνει σήμερα.
Η σύνταξή του ανέρχεται στα 1265 ευρώ συν 243 το επικουρικό.Περιμένει και μέρος της σύνταξης της γυναίκας του που πέθανε πρόσφατα και ήταν 500 ευρώ περίπου.
Ως χείρος λοιπόν (μόνο το 3% των ανδρών) περιμένει άλλα 200 ευρώ περίπου.
Το σπίτι του στην Καισαριανή το έχει πάρει από κοινού με την σύζυγό του με δάνειο και σήμερα η δόση που δίνει στην τράπεζα είναι της τάξεως των 400 ευρώ.Οφειλόμενο ποσό,όπως ο ίδιος δήλωσε,στην τράπεζα είναι 60.000 ευρώ.
Εχει ένα σπίτι στην Γλασκώβη (ανέφερε πως και γιατί βρέθηκε εκεί) και αυτό με δάνειο και μάλιστα σκέφτεται να το πουλήσει για να ενισχύση τα οικονομικά του.
Τέλος έχει από κληρονομιά του πατέρα του ένα αγρόκτημα…400 τμ.
Σύντομα θα τα δώσω στην δημοσιότητα για να γνωρίζει όλος ο κόσμος τι έχω

Αυτά είναι τα περιουσικά μου στοιχεία,δήλωσε και όταν τον Δεκέμβριο του 2019 παραδώσω τον ΟΑΣΘ στον νέο φορέα,δείτε πάλι τα περιουσιακά μου στοιχεία για να δείτε άν άλλαξε κάτι.
Ακούστε και το ηχητικό απόσπασμα:42:41′ έως 47:25′

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.