Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο νέος ιδιοκτήτης του «Έψιλον» – Ποιο είναι το τίμημα, όλο το παρασκήνιο

Άλλαξε χέρια το κανάλι Epsilon. Ο Ιβάν Σαββίδη να είναι ο νέος του ιδιοκτήτης, ενώ το τίμημα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να επεκταθεί στον χώρο των ΜΜΕ καθώς έχει ήδη αποκτήσει Έθνος και Ημερησία.
Υπενθυμίζεται ότι Ιβάν Σαββίδης, συμμετείχε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και όντας αρχικά πρώτος επιλαχών απέκτησε την άδεια που είχε αποδοθεί στον Χρήστο Καλογρίτσα, όταν η εγγυητική του τελευταίου κατέπεσε. Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, επίσης, βρίσκεται και το 20% του Mega Channel.
Μ’ αυτή την κίνηση ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαιώνει για μια ακόμη μια φορά την πρόθεση να μπει δυναμικά στο χώρο του Τύπου στην Ελλάδα, αφού σε λιγότερο από ενάμιση μήνα έχει προχωρήσει σε τρεις σημαντικότατες κινήσεις που αλλάζουν το τοπίο στα media.
Η πρώτη κίνηση ήταν η εξαγορά του ποσοστού 19,63% του MEGA από τον Φώτη Μπόμπολα, ακολούθησε η απόκτηση των τίτλων του «ΕΘΝΟΥΣ» και της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ» μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού, ενώ τώρα ακολουθεί η αγορά του «Ε».
Πρόκειται για μία κίνηση με ιδιαίτερα μεγάλη σημασία δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.
Ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» μετρά 4 χρόνια ζωής καθώς δημιουργήθηκε το 2013, έπειτα από την απόκτηση της συχνότητας, από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.