Ως εδώ κύριε Σαμαρά!

Αρκετά έχει υποφέρει η παράταξη του Κωσταντίνου Καραμανλή από ψευτοπολιτικούς τύπου Σαμαρά. Ο Αντώνης Σαμαράς που ως υπουργός εξωτερικών το ’91 άνοιξε βαθιές πληγές στα βόρεια σύνορα μας και πήρε την τότε σκληρή απάντηση από τον Εθνάρχη «Δεν σας επιτρέπω κύριε να ομιλείτε για την Μακεδονία», μετά λίγο καιρό έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πολλά είχαν ειπωθεί τότε για τα συμφέροντα που εξυπηρετούσε. Όμως κατάφερε να ξεγελάσει και πάλι την παράταξη του Κώστα Καραμανλή και να γίνει αρχηγός της.

Μέσα από τα ψευτοΖάππεια έπεισε την κεντροδεξιά και έγινε πρωθυπουργός. Μια πρωθυπουργία που κόστισε εθνικά, ηθικά και οικονομικά στους έλληνες πολίτες. Μπόρεσε όμως να ξεπλύνει όλες τις αμαρτίες του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ, και να δημιουργήσει ένα κόμμα εχθρικό τόσο στα μέλη του όσο και στην κοινωνία, με απότοκο να φέρει στην κυβέρνηση την «πρώτη φορά αριστερά».

Του συστήνουμε λοιπόν του κύριου Σαμαρά να μείνει στην βίλα του στην Κηφισιά παρέα με την πολιτική του θλίψη και αν έχει τα κότσια να αναλογιστεί τα εγκλήματα του και να αφήσει την πατριδοκαπηλεία.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε.

Σπύρος Τρίψας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.