Σπαρακτικά sms από εγκλωβισμένους στον Πύργο της κολάσεως του Λονδίνου

Όταν οι φλόγες άρχισαν να φτάνουν απειλητικά προς το διαμέρισμά του στον 21ο όροφο του Πύργου Γκρένφελ, ο Μάριο Γκόμεζ συνειδητοποίησε πως έπρεπε να βγάλει την έγκυο σύζυγό του και τα δύο παιδιά του από εκεί το συντομότερο.
Οι πυκνοί καπνοί στο κλιμακοστάσιο όμως είχαν αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί ότι η μεγαλύτερη κόρη του είχα χάσει τις αισθήσεις της και είχε μείνει στα μισά με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επιστρέψει στην πύρινη κόλαση για να τη σώσει. Επομένως δεν έφυγα. Γύρισα πίσω και προσπάθησα να τη βρω. Χωριστήκαμε γιατί δεν βλέπαμε τίποτα» δήλωσε ο πατέρας ήρωας, ο οποίος άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους πυροσβέστες.
«Έπρεπε να τους υποδείξω ακριβώς το σημείο όπου βρισκόταν. Ανέβηκαν και τη μετέφεραν κάτω. Η Λουάνα σώθηκε από θαύμα» πρόσθεσε.
«Παρακαλώ προσευχηθείτε για μένα και τη μητέρα μου« ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 24χρονη Χαντίτζα Σάγιε, όταν οι φωτιές έφτασαν στον 20ο όροφο όπου έμενε μαζί με τη μητέρα της.
Η 12χρονη Τζέσικα Ουρμπάνο τηλεφώνησε στη μητέρα της που επέστρεφε εκείνη την ώρα από τη δουλειά, για να της πει ότι είχε παγιδευτεί στη φωτιά. «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε» ήταν τα τελευταία της λόγια.

Πηγή: Espresso

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.