Μοσκοβισί: Στο τέλος του προγράμματος θα υπάρχουν μέτρα ξεκάθαρα για τη βιωσιμότητά του χρέους – ΒΙΝΤΕΟ

«Η συμφωνία για την Ελλάδα αποτελεί βήμα προς το μέλλον ιδιαίτερα σημαντικό» τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, ο Ευρωπαίος Επίτροπος επί των Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων υποστήριξε πως δίνεται ελπίδα στην Ελλάδα, τον ελληνικό λαό και την Ευρωζώνη.
Ο Πιέρ Μοσκοβισί τόνισε ότι επιτεύχθηκε μια συνολική συμφωνία που συμβάλλει στο να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα.
«Αποτελεί δίχως αμφιβολία επιτυχία γιατί όλοι αποφάσισαν με υπευθυνότητα να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά ο Μοσκοβισί.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της, έγιναν 140 προαπαιτούμενα, εκ των οποίων πολλά από αυτά, όπως το συνταξιοδοτικό, τα δημοσιονομικά, η ενέργεια, δεν ήταν αμελητέα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε το θάρρος της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού».
Αναφερόμενος στο θέμα του χρέους ο Πιέρ Μοσκοβισί τόνισε ότι «στο τέλος του προγράμματος θα υπάρχουν μέτρα ξεκάθαρα για τη βιωσιμότητά του», ενώ είπε πως «θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να κινητοποιήσουμε επιπλέον πόρους για την ανάπτυξη που θα αποτελέσει σημαντική ενθάρρυνση για την Ελλάδα. Χρειάζονται και θα ληφθούν μέτρα που θα εγγυηθούν την ανάπτυξη και τις επενδύσεις».
https://www.youtube.com/watch?v=bGdEzioCiVsrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.