Τσακωμός παπά με οπαδούς του Σώρρα: «Αντίχριστοι» – «Στενοχωριέσαι που ο Δίας δεν ήταν Εβραίος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια συνάντηση των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα προσήλθε «ακάλεστος» ένας παπάς σε κάποιο χωριό στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να «ανάψουν» τα αίματα.
Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο νεαρός παπάς μπαίνει στο καφενείο και αφού σκουντάει κάποιον άνδρα που μιλούσε εκείνη την ώρα λέει: «Καλά δεν ντρέπεστε να ακούτε αυτούς τους αντίχριστους εδώ πέρα;».
Στη συνέχεια σε έντονο ύφος ο παπάς λέει να μη του μιλά ο άνδρας – ο οποίος μέχρι πριν από λίγο «κήρυττε» υπέρ Σώρρα – και απευθυνόμενους στο πλήθος τους λέει να ψάξουν να δουν στο ίντερνετ ποιον υποστηρίζουν που λατρεύει τον Δία.
Κάπου εκεί ξεκινά ο «καβγάς». Κάποιος από τους οπαδούς του «ψευτοευεργέτη» Σώρρα απαντά με την εξής μνημειώδη φράση: «Στενοχωριέσαι που ο Δίας δεν ήταν Εβραίος».
Σε κάποια άλλη στιγμή ένας από τους οπαδούς του Σώρρα σηκώνεται από την καρέκλα του νευριασμένος έτοιμος να αρπαχτεί στα χέρια με τον παπά. Το μόνο που κάνει βέβαια, αφού ο παπάς ήταν και νεότερος και ψηλότερος από αυτόν ήταν να αλλάξει γνώμη και αρχίζει να φωνάζει για εισαγγελέα.
Δείτε το βίντεο μόνο εάν πραγματικά μπορείτε να αντέξετε το «βάθος» και το «επίπεδο» της οργισμένης κουβέντας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.