ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΣΕ ΝΕΑ και Παραπολιτικά…

Ιδιος τίτλος, ίδιο στήσιμο (είναι και συντάκτης ύλης, μήπως;)… Τα παραπάνω σχολιάζει το e-tetradio στο twitter ενώ σε δεύτερο σχόλιο γράφει ότι Cosmote και Nova δεν μπορούν να ανεβάσουν στην πλατφόρμα τους το One Channel.

Συγκεκριμένα γράφει το e-tetradio:..

Απαγορεύεται το One Channel να ανέβει σε Cosmote και Nova και ας το διαφημίζει διαρκώς. Εκτός κι αν εννοεί το ανέβασμά του στο Ιnternet και όχι στις «κανονικές» πλατφόρμες. Τότε να πάμε πάσο. Δεν μπορούν λοιπόν Cosmote και Nova να προσθέσουν στο μπουκέτο καναλιών τους το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη δίχως τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ.

Μπορεί στο internet ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να στήσει όσα κανάλια αντέχει, στην τηλεόραση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ΕΣΡ είναι που αποφασίζει ποια κανάλια μπορούν να μεταδίδονται όχι μόνο στην ελεύθερη… αγορά, αλλά και στις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες. Και δεν πρόκειται το επιτρέψει για το One Channel μέχρι αυτό να πάρει την 6η πανελλαδική άδεια.

Πηγή:e-teradio

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.