ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Γιάννης, καθηλώνει με τον λόγο του στη Νέα Υόρκη!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βραβεύτηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας, Cosmos σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια της λειτουργίας του και συγκλόνισε με τον συναισθηματικό λόγο του, στη Ν. Υόρκη. 
Ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός και μίλησε με αγάπη για την οικογένειά του και την Ελλάδα. Είπε ότι ο αφανής ήρωας είναι ο αδερφός του Θανάσης και τόνισε ότι είναι ο καλύτερος μεγαλύτερος αδελφός που θα μπορούσε να έχει. Μίλησε για τον αγώνα των γονέων του και για την Ελλάδα.
«Και στην Εθνική που θα παίξουμε, ο κόσμος και η ομάδα πρέπει να γίνει ένα. Προτιμώ ένα μετάλλιο με την Ελλάδα, παρά να πάρω ένα πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων.
Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα τόνισε: «Υπήρχαν ημέρες που οι γονείς μου δεν έτρωγαν για να φάω εγώ και τα αδέρφια μου».
Και επεσήμανε: «Υπόσχομαι πως θα γίνουμε το καλύτερο πρότυπο στα νέα παιδιά. Πρέπει να υπάρχει στήριξη από τον κόσμο. Πρέπει να μάθουμε τα παιδιά πώς να δουλεύουν σκληρά. Δεν έχει τελειώσει η Ελλάδα. Πιο σημαντικό από όλα είναι η στήριξη των παιδιών μας». 
Δείτε τον υπέροχο λόγο του Γιάννη
https://www.youtube.com/watch?v=Gi2OvYxnwTErn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.