Κατασπάραξαν την Σβίγκου στην ΕΡΤ-Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλάβει πως έγιναν κυβέρνηση

Οι άνθρωποι μάλλον δεν έχουν καταλάβει πως έγιναν κυβέρνηση. Και κατεβαίνουν στα πάνελ με όρους 3%. Θεωρητικολογίες και αριστερές προσεγγίσεις που δεν αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Προσπαθούσε η συμπαθής Ράνια Σβίγκου να σταθεί σε ένα πάνελ – ορισμό του λαϊκισμού, έχοντας απόλυτη άγνοια του πολιτικού γίγνεσθαι των τελευταίων 30 χρόνων. Ανεχόταν τα fake news του Κυρανάκη και τον – αριστοτεχνικό ομολογουμένως – λαϊκισμο του Χρηστίδη, χωρίς να μπορεί να τους κατατροπώσει απαντώντας ότι:

– Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός σε χώρα της Δύσης που διπλασίασε το δημόσιο χρέος μέσα σε δυο χρόνια.

– Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκυβέρνησε με τον Σαμαρά που μόλις δυο ημέρες πριν από τις εκλογες απειλούσε ότι θα τον κλείσει φυλακή για την σύμβαση των υποβρυχίων με τον Σάφα!

– Η εισαγγελία των ΗΠΑ έχει ασκήσει διώξεις σε εταιρεία του Σάφα για χρηματισμό υπουργών στην ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ, σε αντίστοιχη σύμβαση με την Ελληνική.

– Ο Σημίτης καταλήστευσε τον ιδιωτικό πλούτο, 105 δις χάθηκαν στο χρηματιστήριο, 66 εκ των οποίων έφυγαν νύχτα στο εξωτερικό. Ο αριθμός αυτός σε αναγωγή, αποτελεί σχεδόν το σύνολο του δημοσίου χρέους.

– Επι Σαμαρά το ισοζύγιο πτωχευμένων / νέων επιχειρήσεων ήταν -30,000 ετησίως. Σήμερα είναι στο +20,000.

– Οι κυβερνήσεις ΠαπανδρέουΣαμαρά αύξησαν το σύνολο της φορολογίας έως και 600%. Το αντίστοιχο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέχρι πριν τα μέτρα ήταν 9%. Αντιστοίχως τα κολοσσιαία ελλείμματα των Παπανδρέου Σαμαρά, έγιναν υπερπλεονάσματα επι Τσίπρα Καμμένου.

Συν όλα τα υπόλοιπα, Siemens, Novartis, ομολογία Τσουκατου για τα 16 μαύρα δις στα ταμεία του Σημίτη κλπ κλπ.

Είναι τόσο δύσκολο να βρείτε στον ΣΥΡΙΖΑ έναν που να γνωρίζει μερικά από τα ανωτέρω; Εάν δεν συνειδητοποιήσετε γιατί σας ψήφισε ο κόσμος, θα επιστρέψετε τάχιστα στο 3%, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.