Αιχμές Σαββίδη για αδιαφάνεια στην είσοδο Μαρινάκη στον ΔΟΛ

Με… ηφαίστειο που βράζει έμοιαζε ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έδρας Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ.
Όπως αναφέρει το thessnews.gr, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε -όπως ήταν αναμενόμενο- από δημοσιογράφους σχετικά με τη σημερινή κατοχύρωση της κυριότητας του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε έναν διαγωνισμό που συμμετείχε και ο ίδιος μέσω της Dimera.
Ο ίδιος άφησε αιχμές για αδιαφανείς διαδικασίες στον πλειοδοτικό διαγωνισμό και επισήμανε το γεγονός ότι διαπιστώθηκε πρόβλημα με το ότι τα χρήματα της εγγυητικής προερχόταν από την Κύπρο αν και κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβαίνει. «Τι έχουν τα λεφτά από την Κύπρο, μυρίζουν;» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τόνισε ότι θα βάλει 25 εκ. ευρώ στο Mega και σημείωσε ότι θα δώσει 8 εκ. ευρώ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού, απαντώντας σε ερώτηση για το πως θα συνδιοικήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μεσω του ΔΟΛ κατέχει πλέον το 22,11% των μετοχών του σταθμού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.