Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – ΒΙΝΤΕΟ

Από τις επτά το πρωί μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι, πολίτες και πολιτικοί λένε το τελευταίο αντίο στον πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, καθώς η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
Εμφανώς συγκινημένη και καταβεβλημένη έφτασε, πριν από τις 7 το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη στηριζόμενη σε πατερίτσα και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελo. Μαζί της ήταν και η αδελφή της Αικατερίνη Μητσοτάκη. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν τα παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης, και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.
Η σορός του πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τυλιγμένη με την ελληνική σημαία μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, στις 7 το πρωί ακριβώς.

Η δοξολογία άρχισε, ενώ την ίδια ώρα βρακοφόροι από την Κρήτη είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ναό, θέλοντας να τιμήσουν τον πρώην Πρωθυπουργό.
Από νωρίς, πλήθος κόσμου συρρέει στην Μητρόπολη για να αποτίσει φόρο τιμής στον μεγάλο πολιτικό που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ηλικία 99 ετών.
https://www.youtube.com/watch?v=fJDM2_z0cTkrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.