Αποκαλύπτεται η φάμπρικα των δημοσκοπήσεων «μαϊμού» – Με πόσα χρήματα έχει κάποιος την έρευνα που θέλει

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό άρθρο για τη φάμπρικα των μαϊμού δημοσκοπήσεων δημοσιεύει σήμερα ο Γιώργος Κουρής στην Kontranews.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο που ακολουθεί:
ΑΥΤΗ η φάμπρικα με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις συνεχίζεται, παρά το γεγονός ότι οι δημοσκόποι της πλάκας έχουν γελοιοποιηθεί, έχουν διασυρθεί και έχουν εξευτελιστεί για τα γκάλοπ, που πραγματοποίησαν τα τελευταία τρία χρόνια και δεν έχουν καμία σχέση με τις τάσεις που διαμορφώνονται στην κοινωνία.
ΟΙ ΙΔΙΕΣ εταιρείες, που εξακολουθούν να παράγουν γκάλοπ κατά παραγγελία – δηλαδή ο κάθε ενδιαφερόμενος πληρώνει για συγκεκριμένα αποτελέσματα – είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα βρόμικα επικοινωνιακά παιχνίδια, που είχαν στήσει τα μνημονιακά κόμματα.
ΕΙΝΑΙ αυτές που έπεσαν έξω, 20 μονάδες στα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και άλλες 15 στις εκλογές.
ΒΕΒΑΙΑ σε ένα ευνομούμενο κράτος, οι γκαλοπατζήδες της συμφοράς, θα άλλαζαν επάγγελμα ή θα έπαιρναν το δρόμο για τη φυλακή. Γιατί θα πρέπει να διαλέξουν.
ΕΙΤΕ είναι άχρηστοι στην κυριολεξία και δεν μπορούν να σταθμίσουν το δείγμα που καταγράφει τις τάσεις του εκλογικού σώματος, είτε είναι απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου, οπότε για το ζήτημα πρέπει να επιληφθεί η Δικαιοσύνη.
ΒΕΒΑΙΑ, αν κρίνουμε από τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει με ΔΕΚΟ και υπουργεία, τότε σίγουρα ό,τι κάνουν, το κάνουν με δόλο και για τις ανάγκες της ΄κονόμας.
ΤΟ ερώτημα είναι, γιατί δεν παρεμβαίνει κανένας εισαγγελέας για να μάθει και ο κόσμος ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι, με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.
ΠΟΥ έχουν πάρει τα πτυχία και ποιους εργαζόμενους απασχολούν.
ΕΙΝΑΙ απαραίτητο η έρευνα να περιλαμβάνει όλα τα συμβόλαια που έχουν συνάψει με το δημόσιο, ειδικά την κρίσιμη περίοδο πριν από τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και το δημοψήφισμα.
ΓΙΑΤΙ τα ποντίκια που πουλάνε μαϊμούδες για γκάλοπ, ξαναβγήκαν στην πιάτσα και άρχισαν πάλι τα κολπάκια.
ΜΕ δεδομένο ότι η μεγάλη μάσα έχει κοπεί, αφού το δημόσιο δεν μοιράζει πλέον χρυσοφόρες συμβάσεις, το έχουν ρίξει στα γκάλοπ του πεντοχίλιαρου.
ΑΝ μάλιστα κάποιος διπλασιάσει το ποσό, τότε παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί και η εταιρεία απλά βάζει την υπογραφή της, στη δήθεν δημοσκόπηση.
ΕΔΩ έφτασε σε σημείο, ένας καθηγητής πανεπιστημίου που εντελώς τυχαία… παραδίδει σεμινάρια στα στελέχη της ΝΔ, να κατασκευάζει γκάλοπ, τα οποία φέρουν την υπογραφή του πανεπιστημιακού ιδρύματος για να θεωρούνται έγκυρα!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τι κάνουν οι υπόλοιποι, που δεν έχουν καμία απολύτως αναστολή.
ΑΥΤΟ δεν σημαίνει ότι οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και η Δικαιοσύνη, δεν έχουν τη δική τους ευθύνη, για το σκάνδαλο που λέγεται, στημένα γκάλοπ.
ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που παριστάνουν τους δημοσκόπους, θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, ενώ η πολιτεία οφείλει να διαμορφώσει ένα θεσμικό πλαίσιο, που θα θωρακίζει το πολιτικό σύστημα από αυτή την αλητεία.
ΠΡΕΠΕΙ επίσης να καθιερωθεί ένα βραβείο της «Χρυσής Μπανάνας», για να απονέμεται κάθε χρόνο στην πιο μαϊμουδιάρικη δημοσκόπηση!..

«Κ»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.