Σε αύξηση μισθών των χαμηλόμισθων προχωρά ο «Σκλαβενίτης» (πίνακες)

Η «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη» θα προχωρήσει σε αναπροσαρμογή προς τα πάνω των μικτών μισθών, των ημερομισθίων και των ωρομίσθιων των χαμηλόμισθων πρώην υπαλλήλων
της «Μαρινόπουλος», δύο μήνες μετά την ανάληψη των καταστημάτων της πρώτης, σε μια προσπάθεια να μειώσει στο μέγιστο δυνατό τις μισθολογικές διαφορές που υπάρχουν στον όμιλο ανάμεσα στους παλιούς και στους νέους εργαζόμενους.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι από 1ης Μαΐου ο μηνιαίος μισθός των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης ο οποίος είναι κάτω των 860 ευρώ αυξάνεται, με χορήγηση εταιρικής παροχής, ώστε να ανέρχεται στο ποσό των 860 ευρώ.
Για παράδειγμα, εργαζόμενος που είχε μεικτές απολαβές της τάξης των 586 ευρώ τον Απρίλιο θα δει στο τέλος του τρέχοντος μήνα τις απολαβές του να αυξάνονται σε 860 ευρώ (αύξηση 46%).
Αναλογική θα είναι και η αύξηση προς τους ωρομίσθιους και τους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης (π.χ. τετράωρους). Π.χ. το ωρομίσθιο αυξάνεται στα 5,16 ευρώ από 3,52 ευρώ που ήταν τον Απρίλιο, ενώ το ημερομίσθιο των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης θα φτάσει τα 33 ευρώ.


Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.