ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Στον Ερντογαν και σε σενάριο απαγωγής των 2 Ελληνων αξιωματικών συγκλίνουν τα στοιχεία

«Εκτιμώ ότι ήταν προσχεδιασμένο να τους συλλάβουν διότι όταν έχουμε τόσα πολλά επεισόδια τα τελευταία χρόνια και τους αφήνουν σε 5 λεπτά, τώρα τους πήραν και τους μετέφεραν… Ενώ ενεργοποιήσαμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, τα απέρριψαν και φάνηκε ότι πάνε για τέτοια δουλειά»  Στην εκτίμηση αυτή, δηλαδή οτι η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν προσχεδιασμένη από την Τουρκία και ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να τραβήξει πολλά χρόνια, προέβη προχθές ο Πάνος Καμμένος σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους.

Επειδη ο ΥΕΘΑ δεν λεει τίποτα χωρις να γνωρίζει εις βάθος το θέμα, ερευνήσαμε τις τελευταίες κινήσεις του…γείτονα Ταγιπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «kontranews», σε ανύποπτο χρόνο, πέρυσι τον Φεβρουαριο του 2017 τα κλιμάκια αντικατασκοπείας της χώρας μας, εντόπισαν ορισμένες ύποπτες κινήσεις επιχειρησιακών παραγόντων της ΜΙΤ.

6C94B0CC-F5BF-471E-8E04-0AA896C1FA12

71EF5A6B-C5DB-4CAE-86F3-BE33A7371D45

0A6FDE8C-5B59-47DC-94C2-19B1918F6545

Η ασυνήθιστη δραστηριότητα των Τούρκων πρακτόρων, πρόδωσε τη μυστική επιχείρηση, που είχε σκοπό να απαγάγει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς και την αστραπιαία μεταφορά τους στην Τουρκία.

Την εντολή για απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών λέγεται πως είχε δώσει ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν, με στόχο να αξιοποιήσει επικοινωνιακά μια θεαματική επιχείρηση για να τονώσει τα εθνικιστικά αντανακλαστικά των Τούρκων, ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος για την αλλαγή του Συντάγματος.

Τα σχέδια του Ερντογάν για απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών προκάλεσαν συναγερμό στις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, ενώ παράλληλα έχουν ληφθεί μια σειρά μέτρων προκειμένου να αποτραπεί νέα υπόθεση Οτσαλάν και μάλιστα αυτή τη φορά σε ελληνικό έδαφος, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Πριν μια Εβδομαδα έξι Τούρκοι, πέντε καθηγητές τουρκικού σχολείου στην Πρίστινα, την πρωτεύουσα του Κοσόβου, και ένας γιατρός, απήχθησαν και οδηγήθηκαν στην Τουρκία με ιδιωτικό αεροσκάφος μετά τη σύλληψή τους κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης των υπηρεσιών ασφάλειας των δύο χωρών, χωρις καν να εχει ενημερωθεί o πρωθυπουργός του Κοσόβου Ραμούς Χαραντινάι

«Βόμβα» από το Foreign Policy

Την ίδια μέρα που η τουρκική πολιτοφυλακή στον Έβρο συνέλαβε τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, με τα σενάρια για τις συνθήκες υπό τις οποίες τέθηκαν υπό κράτηση να οργιάζουν, το Foreign Policy δημοσίευσε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο «Η κράτηση ομήρων είναι η νέα εξωτερική πολιτική της Τουρκίας».

Η ανάλυση του περιοδικού Foreign Policy αναφέρει πως η Δύση γνωρίζει τα κίνητρα της Άγκυρας, ωστόσο δεν αποκαλεί τα πράγματα με το όνομά τους, και παραθέτει μια σειρά από περιστατικά τον τελευταίο χρόνο, από αρπαγή ομήρων εκ μέρους της Τουρκίας, που αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα στις σχέσεις της με τους δυτικούς. Το άρθρο είναι διαφωτιστικό για τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί η Τουρκία σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Για ομήρους κάνει λόγο και το Gatestone Institute αναφερόμενο στους Έλληνες στρατιωτικούς σε εκτενές άρθρο του και η απορία ειναι τελικα, οχι τι ειπε ο Έλληνας ΥΕΘΑ Πανος Καμμενος, που τα γεγονότα τον επιβεβαιώνουν, αλλά η περίεργη εμμονή κάποιων ελληνικών ΜΜΕ που εχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την Τουρκια, να σπεύδουν να υπερασπιστούν και να υιοθετήσουν τις τουρκικές θεσεις!

Ίσως τελικα δεν ηταν μόνον οι Τούρκοι που έστησαν καρτέρι στους Ελληνες αξιωματικούς, αλλα και Ελληνες στο εσωτερικό πρόθυμοι να συνεργαστούν εις βάρος του Έθνους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.