Καμμένος: Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς με το αποτέλεσμα για το μισθολόγιο των ενστόλων – ΒΙΝΤΕΟ

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για το αποτέλεσμα που υπήρξε στη διαπραγμάτευση σχετικά με το μισθολόγιο για τους ένστολους, τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, δίνοντας συγχαρητήρια στη διαπραγματευτική ομάδα.
Ενώ υπήρχαν, είπε, πιέσεις για το μισθολόγιο, τελικά αυτό κατατέθηκε χωρίς να προβλέπει μείωση των αποδοχών για κανένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ προβλέπει συνολικά αυξήσεις 19,5 εκατ. ευρώ που θα δοθούν σταδιακά σε μία τετραετία. Θα υπάρξουν, είπε, και προσωπικές διαφορές, ύψους 30 εκατ. ευρώ, λόγω των αλλαγών που επιφέρει το μισθολόγιο.
Αναμφίβολα, είπε, πρόκειται για ένα μοντέλο εκσυγχρονισμού του μισθολογίου. Για πρώτη φορά, πρόσθεσε, θα δοθεί επίδομα παραμεθορίου για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψους 100 ευρώ, ενώ η ομάδα διαπραγμάτευσης δέχθηκε να παίρνουν τα στελέχη και τα νυχτερινά.
Αναφερόμενος στα κόμματα της Αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για καταστροφή της οικονομίας, ο κ. Καμμένος είπε «ας μπουν» στην ιστοσελίδα του Bloomberg για να δουν που έφθασε το επιτόκιο των 10ετών ελληνικών ομολόγων. Θα δουν, πρόσθεσε, ότι μειώθηκε σήμερα στο 5,673% που είναι το χαμηλότερο επίπεδο από το 2009.
https://www.youtube.com/watch?v=icemS55ZpyArn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.