Διακόπτεται το πρωτάθλημα-Η δήλωση Βασιλειάδη για τη διακοπή του πρωταθλήματος- ΒΙΝΤΕΟ

Η επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας αποφασίστηκε στην τρίωρη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μετά τα πρωτόγνωρα περιστατικά που καταγράφηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, οι απειλές του ιδίου και στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον διαιτητή και παράγοντες της ΑΕΚ και κυρίως η εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ να φέρει όπλο, πυροδότησαν εξελίξεις.

«Διακόπτουμε το πρωτάθλημα επ’ αόριστον. Δεν θα ξαναρχίσει αν δεν υπάρχει νέο σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους, με όρους και κανόνες. Δεν θα διακινδυνεύσουμε την προσπάθεια που έχει κάνει τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση. Δεν θα γυρίσουμε πίσω. Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες που ισχύουν. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν συναντήσεις με φορείς του ποδοσφαίρου, ομοσπονδία, λίγκα, ενώ είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με την ΟΥΕΦΑ. Δεν κάνουμε πίσω στη μάχη για διαφάνεια»», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης, εξερχόμενος από το Μαξίμου.

«Δεν κάνουμε πίσω. Τα πάντα είναι στο τραπέζι. Περιμένουμε τις προτάσεις της ομοσπονδίας και της Λίγκας», πρόσθεσε, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες για την Εθνική Ομάδα.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί την πόρτα του Μαξίμου πέρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος από χθες το βράδυ ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, μετά τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο ερώτημα αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ποδοσφαιρικού… Grexit, το κυβερνητικό στέλεχος, ανέφερε: «Τα πάντα είναι στο τραπέζι αν δεν αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Περιμένουν τις προτάσεις από τη λίγκα. Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα κάνουμε και άλλες ανακοινώσεις».

Και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε ένα νέο πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο από όλους. Το πλαίσιο είναι σαφές, πρέπει να αυστηριοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Θα ληφθούν οι πρόνοιες για να μην επηρεαστεί η Εθνική».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.