Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ από Δευτέρα 15 Mαίου 2017 (Ανακοίνωση δελτίο τύπου ΔΣ ΟΑΣΘ)

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν κανονικά οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ από Δευτέρα, καθώς δεν έχουν καταβληθεί ακόμα τα δεδουλευμένα τους από τη διοίκηση του οργανισμού.
«Παρά τις απειλές του υπουργού θα προχωρήσουμε στην επίσχεση εργασίας» δήλωσε  ο Δημήτρης Τσερμενίδης.
Σχολιάζοντας τη δήλωση Σπίρτζη «Πηγαίνετε και δείρτε τους» , ο κ. Τσερμενίδης δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν αυτές τις δηλώσεις ντροπιαστικές.
«Ο υπουργός δεν εκφράζει τίποτα παρά μόνο το παλιό σύστημα των πολιτικών. Κοινώς ονομάζεται Μαυρογιαλούρος. Και καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας να τον παραιτήσει από τα καθήκοντά του» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για την πρόσκληση του υπουργού Μεταφορών να μην προβούν σε επίσχεση ώστε να ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας με τους εργαζομένους, ο κ. Τσερμενίδης σχολίασε: «Ποτέ οι εργαζόμενοι με απειλές είτε των εργοδοτών είτε των πολιτικών δεν έκαναν πίσω».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΕΔΩ

ΟΑΣΘ : Δελτίο τύπου σχετικά με την επικείμενη επίσχεση των εργαζομένων

Το Συνδικάτο των Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ. έλαβε απόφαση για επίσχεση εργασίας από Δευτέρα 15/5. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Σ.Θ. είναι αντίθετο στην κίνηση αυτή η οποία έρχεται σε μια κομβική συγκυρία, κρίσιμη για το μέλλον του Οργανισμού και μπορεί να έχει δυσμενή αποτελέσματα.
Ζητούμε από τους εργαζομένους την κατανόηση και τους παροτρύνουμε να απέχουν από την κίνηση αυτή, αφενός μεν για να βοηθήσουν την Διοίκηση στις προσπάθειές της να διασφαλίσει τις βέλτιστες συνθήκες για το μέλλον των εργαζομένων και του Ο.Α.Σ.Θ., αφετέρου δε για να μην διαταραχθεί το συγκοινωνιακό έργο και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο Νομό Θεσσαλονίκης.
Η Διοίκηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πληρωμή των οφειλομένων προς τους εργαζόμενους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.