Κανονικά στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο ο τελικός (;)

«Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία». Αυτή ήταν η απάντηση της ΠΔΕ στα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν και τα οποία έκαναν λόγο για επ’ αόριστον αναβολή του Σαββατιάτικου τελικού στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Οι αμφιβολίες του υφυπουργού Βασιλειάδη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, οι οποίες εκφράστηκαν στην συνάντηση που έγινε την Πέμπτη το βράδυ, δεν στάθηκαν ικανές να αναβάλουν τον τελικό και όσοι βιάστηκαν να το πουν, μάλλον έπεσαν έξω, αφού η ΠΔΕ δεσμεύτηκε ότι σήμερα κιόλας θα υπάρχει η σχετική αρίθμηση στα καθίσματα του Πανθεσσαλικού σταδίου. Κάτι που προφανώς αποδέστηκε ο Βασιλειάδης, παρά το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο στάδιο δεν λειτουργουν τα ηλεκτρονικά συστήματα εισιτηρίων και ασφαλείας.
Η αποδοχή του Βασιλειάδη στο να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό, εφόσον ολοκληρωθεί απόψε η αρίθμηση των καθισμάτων, έκανε την ΕΠΟ να εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση, έτσι ώστε να αποκαταστήσει την τάξη όσον αφορά την διεξαγή του τελικού.
Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο…
«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Στην Ελλάδα, βέβαια, όλα είναι ανοιχτά. Μπορεί να ακολουθήσει η απαγόρευση της διεξαγωγής του τελικού από τον Βασιλειάδη και η ΕΠΟ να αποποιηθεί των ευθυνών της γι’ αυτή την εξέλιξη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.