Αυτές είναι οι αλλαγές που συζητούνται για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Αλλαγές στη χρονική διάρκεια της τυπικής τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα και των περιοχών που θα θεωρούνται τουριστικές, ώστε να ανοίγουν τακαταστήματα τις Κυριακές, συζητούν κυβέρνηση και τρόικα.
Αναφερόμενος στις πρωινές συναντήσεις, κυβερνητικός παράγοντας δήλωσε ότι τα καταστήματα δεν θα ανοίγουν όλες τις Κυριακές, αλλά υπάρχει διαπραγμάτευση για τις τουριστικές περιοχές και τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τυπική διάρκεια της τουριστικής περιόδου είναι πιθανόν να αυξηθεί από τους τέσσερις στους πέντε μήνες – από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Οκτωβρίου – και τουριστικές θα θεωρούνται και περιοχές της Αθήνας, όπως παράδειγμα οι περιοχές που είναι κοντά στη θάλασσα, όχι ωστόσο γειτονιές, όπως για παράδειγμα, η Νέα Σμύρνη.
Στέλεχος της κυβέρνησης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στο ζήτημα της πώλησης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και εκτός φαρμακείων, επιτεύχθηκε συμβιβασμός, ενώ έχουν μείνει ένα-δύο ανοικτά ζητήματα από τις υπόλοιπες συστάσεις για την απελευθέρωση των αγορών και των επαγγελμάτων.
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι, έπειτα από ένα ολιγόωρο διάλειμμα, η διαπραγμάτευση για τα ανοικτά θέματα, σοβαρότερα των οποίων είναι, μεταξύ άλλων, το συνταξιοδοτικό, το εργασιακό, οι αποκρατικοποιήσεις και τα «κόκκινα» δάνεια.
Έως στιγμής δεν είναι σαφές εάν οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν απόψε ή έστω έως τα ξημερώματα αύριο, ή θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.