Ποιοι και γιατί επιτίθενται στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ – Τι φοβούνται Νέα Δημοκρατία, Μαρινάκης και Αλαφούζος

Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό, που συμβαίνει το 24ωρο που ακολούθησε της συντριβής του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.
Οι επιθέσεις κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, δίνουν και παίρνουν! Σα χορωδία!
Τα μέσα, που ελέγχει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δεν έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Την ώρα που πήραν τα μικροσκόπια και ψάχνουν να βρουν τις… επαφές για να χρεώσουν “σφαγή” σε έναν διαιτητή, που τον δικαιώνουν ΟΛΑ τα ριπλέι, κάνουν δριμύτατες επιθέσεις στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ για να δικαιολογήσουν μια συντριβή, που σημαίνει και το τέλος της σεζόν, αφού στα πλέι οφ δεν ελπίζουν σε κάτι.
Την επικοινωνιακή πολιτική του Παναθηναϊκού, που ανακάλυψε σφαγή στην Τούμπα, την στηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης, που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό. Τα πρωτοσέλιδα των “κόκκινων” εφημερίδων, ήταν ενδεικτικά.
Την ίδια ώρα, τις επιθέσεις στον Ιβάν Σαββίδη συνεχίζει και κλιμακώνει η Νέα Δημοκρατία.
Τώρα τους πείραξε μια τροπολογία, που είναι ευεργετική και για την ΣΕΚΑΠ, η οποία χρεώθηκε με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, από την εποχή που ήταν κρατική και για παραβάσεις, που έγιναν την εποχή, που κυβερνούσε, άρα και την ήλεγχε, η Νέα Δημοκρατία!!!
Η Νέα Δημοκρατία ζητά να πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδη τα πρόστιμα για τα οποία η ίδια είναι υπεύθυνη!
Οι επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας προς τον Ιβάν Σαββίδη είναι συνεχόμενες. Ίσως τους ενοχλεί, που δυναμώνει επιχειρηματικά, ενισχύοντας την εθνική οικονομία, προσφέροντας πολλά εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία και δουλειές σε κόσμο στη Θεσσαλονίκη.
Είναι φανερό ότι όσο δυναμώνει ο Ιβάν Σαββίδης επιχειρηματικά, τόσο περισσότερες επιθέσεις δέχεται. Ίσως γιατί δεν είναι επιχειρηματίας που μπορούν να ελέγξουν.
Από την άλλη, όσο δυναμώνει κι ο ΠΑΟΚ, αρχίζουν να πυκνώνουν και οι επιθέσεις πανταχόθεν. Γίνεται πλέον ενοχλητικός!
Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν…

thespress

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.