Παντοδύναμος ο Ιβάν μετά την εξαγορά του Πήγασου – Τέλος εποχής για τον Μπόμπολα στα ΜΜΕ

Πριν από λίγο: Στα χέρια του Ιβάν Σαββιδη ο Πηγασος. ΑΜΚ χωρίς συμμετοχή Μπόμπολα … Όπως αποκλειστικά το προηγούμενο Σάββατο αποκάλυπτε το the faq, εγινε γνωστή από τραπεζικούς κύκλους πριν από λιγο, η συμφωνία μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Ομιλου Μπόμπολα, που έκλεισε το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, για την εξαγορά του 51% από τον ομογενή επιχειρηματία, μεσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία δεν θα συμμετεχει ο ομιλος Μπομπολα.
Ο Ιβάν Σαββιδης ειναι πλέον ο νέος ( και ο μονος αυτη την στιγμη ) μεγάλος παίκτης στο χώρο των ΜΜΕ. Σήμερα απεκτησε το Εθνος, την Ημερησία, τις ιστοσελίδες, το 30% περιπου του Μέγκα (μεγαλομετοχος), περιοδικά, μεριδια σε άλλες εκδοσεις και εφημεριδες, αθλητικο ραδιόφωνο, μεριδιο σε ενημερωτικά ραδιοφωνα, το Αργος – Ευρώπη ( διανομη Τυπου ), Ίρις εκτυπωτηρια και μια σειρά άλλων εκδοσεων και πολυμεσων. Παραλληλα διαθετει μεγαλη ποδοσφαιρική ομαδα! Παντοδυναμος στο παιχνιδι της επιρροής …
ΥΓ: Η εποχή Μπομπολα στα ΜΜΕ απλά έδυσε…ο Ομιλος αποσυρεται πληρως απο τον χωρο

Παντοδύναμος ο Ιβάν μετά την εξαγορά του Πήγασου – Τέλος εποχής για τον Μπόμπολα στα ΜΜΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.