Ο Χατζηδάκης έδινε ΔΩΡΑΚΙ 650εκ στους Εργολάβους το 2013 για να τελειώσουν τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ εργα!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χατζηδάκης έδινε ΔΩΡΑΚΙ 650εκ στους Εργολάβους το 2013 για να τελειώσουν μόλις το 80% στα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ και ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ εργα!
Οταν έδιναν οι Σαμαροβενιζέλοι 650.000.000 δωράκι ο ΣΚΑΙ το έλεγε ανάπτυξη. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που τα έκαναν με 1δις λιγότερα ήταν κακό…!
{dailymotion}x5j0nqd_|600|400|{/dailymotion}
Με ένα βίντεο στο Facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης επέλεξε να δώσει τις απαντήσεις του, τόσο στις κατηγορίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όσο και σε εκδοτικά συγκροτήματα και κυρίως το ΔΟΛ για τη… μονταζιέρα αναφορικά με τα μεγάλα έργα υποδομών και τα εθνικά δίκτυα που δόθηκαν στην κυκλοφορία λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα.
Το βίντεο δεν χρειάστηκε πολύ για να γίνει viral στο Facebook, αφού με εξόχως επαγγελματική δουλειά δείχνει… πού βρίσκονταν όλα τα έργα ότα ανέλαβε η σημερινή κυβέρνηση το 2015 και πώς μέσα σε δύο χρόνια ολοκληρώθηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο ίδιος ο Χρήστος Σπίρτζης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης και μερίδα του Τύπου.
«Ξεκινάω με τη συμβουλή. Στα επικοινωνιακά επιτελεία των ΜΜΕ που στηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, συνήθως λένε κάθε μέρα το πρωί: “μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία και στημένη ιστορία”», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κος Σπίρτζης.
Εξαπέλυσε, δε, δριμεία επίθεση στον αρμόδιο τομεάρχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη και στη ΝΔ και επιστρατεύοντας την ειρωνεία, σημείωσε: «θα έλεγα λοιπόν να μην πιστεύετε τα μάτια σας, να μην μετράτε το χρόνο που ταξιδέψατε για να έρθετε με ασφάλεια, να μη νοιάζεστε που δεν είχαμε ούτε ένα νεκρό και να καταγγείλουμε όλοι εμένα και τον Αλέξη Τσίπρα για φιάσκο εγκαινίων».
Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που υπήρξαν, επισήμανε ότι λένε πως «έγινε μποτιλιάρισμα την 2η ημέρα του Πάσχα, λες και δεν έχει ξαναγίνει αυτό ποτέ».
Παράλληλα, ο Υπουργός Υποδομών, στηλίτευσε τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με την ονομασία «Ανδρέα Παπανδρέου» που δόθηκε σε μία από τις σήραγγες της Ολυμπίας οδού, σχολιάζοντας καυστικά: «Ιεροσυλία. Ενώ αν τη λέγαμε Σημίτη θα ήταν καλό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.