Για να θυμηθούμε πως το MEGA πλούτισε,όταν καλούσε τον κόσμο να αγοράσει ”ΤΗΛΕΤΥΠΟ”

Όταν οι βουβουζέλες του Mega καλούσαν τον κόσμο να αγοράσει πατσαβούρες για χρυσάφι.
Οι περισσότεροι Έλληνες δεν θυμούνται πως μεγαλούργησε το Mega. Δεν θυμούνται τις βουβουζέλες του καναλιού που κάθε βράδυ καλούσαν τον κόσμο «να αγοράσει Τηλέτυπο»!! Έτσι θησαύρισε το Mega, πάνω στο αίμα των Ελλήνων που αυτοκτονούσαν μετά την φούσκα αλλά με εντολή Σημίτη το νταβατζήδικο αποσιωπούσε τις αυτοκτονίες και τα κοινωνικά δράματα που εκτυλίχθηκαν για να βγάλει η συμμορία των διεφθαρμένων 66 δις ευρώ εκτός Ελλάδος, στις τότε αξίες. Δηλαδή ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
https://olympiada.files.wordpress.com/2016/12/img_2668.jpg
Από κοντά η ΚΕΚΡΩΨ Ψυχάρη – Κόκκαλη, η οποία επίσης ουδέποτε ελέγχθηκε. Και φυσικά ο μέγας μαέστρος τότε, ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου! Που επειδή τους γέμισε χρήμα, τον έχουν ακόμα στο απυρόβλητο με νύχια και με δόντια.
Μήπως θα πρέπει η παρούσα κυβέρνηση, έτσι για την τιμή των όπλων, να ανοίξει αυτούς τους φακέλους, ακόμα και αν έχουν παραγραφεί; Δίοτι όπως αποδείχθηκε με την υπόθεση Παπαντωνίου, λεφτά υπάρχουν σε λογαριασμούς πράγμα που καθιστά το αδίκημα, συνεχές. Έτσι για να δούμε ποιά μούτρα θέλουν να μας ξανακυβερνήσουν…

IMG_2669.JPG

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.