Ερντογάν: Ευχαριστώ έναν έναν τους ψηφοφόρους μας – ΒΙΝΤΕΟ

Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν τους ψηφοφόρους μας”, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του μετά το δημοψήφισμα. Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους τόνισε πως ελπίζει τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος θα ωφελήσουν την Τουρκία. Σύμφωνα με τον ίδιο τα ανεπίσημα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο αριθμός των ψήφων υπέρ του “ναι” ανέρχεται σε 25 εκατομμύρια, δηλαδή 1,3 εκατομμύρια περισσότεροι ψήφοι έναντι του “όχι”.
Ο Ερντογάν μίλησε για μια ιστορική απόφαση που έλαβε ο τουρκικός λαός κι ότι η μεταρρύθμιση αυτή είναι η σημαντικότερη στην ιστορία της Τουρκίας. Όλες οι ψήφοι είναι σημαντικές στο δημοψήφισμα, είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τουρκίας.
Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι η στήριξη των πολιτών για την συνταγματική αναθεώρηση αυξήθηκε στη νοτιοανατολική Τουρκία. Σύμφωνα με τον Ερντογάν, οι ψηφοφόροι του εξωτερικού συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του “ναι” στο δημοψήφισμα.
Ο Ερντογάν ανέφερε επίσης ότι όλα τα άρθρα της συνταγματικής αναθεώρησης θα τεθούν άμεσα σε ισχύ, ορισμένα θα τεθούν σε ισχύ το Νοέμβριο του 2019. Όλοι πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του έθνους μας, ειδικά οι σύμμαχοί μας, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Τούρκος πρόεδρος.
Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε επιπλέον ότι μετά το «ναι», «θα συνεχίσουμε την πορεία μας γρηγορότερα κι ισχυρότεροι». Σύμφωνα με τον ίδιο, το «ναι» επικράτησε με ποσοστό 51,5%.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:
https://www.youtube.com/watch?v=fl00gjwco58rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.