EUROVISION 2019: ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟ φαβορί – Πού φέρνουν τα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρο

Σαρώνει στο Ίντερνετ και τις προτιμήσεις των Eurofan το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ρωσία στην Eurovision του Ισραήλ τον Μάιο. Συνθέτης του τραγουδιού δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κοντόπουλο που έχει υπογράψει πολλά γνωστά ελληνικά χιτ, αλλά και τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και διακρίθηκαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Το τραγούδι “Scream” ερμηνεύει ένας παλιός γνώριμος του διαγωνισμού, ο Σεργκέι Λαζάρεφ.

Ελληνική υπογραφή φέρει όμως και η συμμετοχή της Ισπανίας, αφού ο Φωκάς Ευαγγελινός θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία του τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα.

Σε επίπεδο στοιχημάτων, η Ρωσία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με την μπαλάντα της Ολλανδίας να φιγουράρει στην πρώτη, γεγονός που όμως αποδίδεται στο γεγονός ότι ο τραγουδιστής εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ γυμνός.

Για την Ελλάδα και την Κύπρο τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευοίωνα, αφού τα στοιχήματα φέρνουν στην 6η το “Better Love” της Κατερίνας Ντούσκα και στην 5η θέση το “Replay” της Τάμτα.

 

Πηγή: https://www.news247.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.