Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Όλη η Μ. Εβδομάδα θα κυλήσει σε ανοιξιάτικο μοτίβο, με κάποιες αστάθειες την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο. Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm” ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.
“Θα έχουμε όλη την εβδομάδα ηλιοφάνεια, καλό καιρό και καλές θάλασσες. Ο καιρός θα αλλάξει την Μ. Παρασκευή όπου θα σημειωθούν μπόρες στις δυτικές και ορεινές περιοχές. Οι βροχές θα είναι παροδικές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Το Μ. Σάββατο ο άστατος καιρός δείχνει την εμμονή του με τις βροχές και τις μπόρες να κρατούν περισσότερο χρόνο. Την Κυριακή του Πάσχα από το μεσημέρι και το απόγευμα θα αρχίσουν κάποιες βροχές. Και όσο ανεβαίνει το υψόμετρο αυξάνεται η πιθανότητα βροχής. Οι θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα θα κυμανθεί κοντά στους 21-22 βαθμούς Κελσίου. Πάντως το φετινό Πάσχα θα είναι ένα ένα παραδοσιακό ανοιξιάτικο ελληνικό Πάσχα”, ολοκλήρωσε ο κ. Αρνιακός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.