Το … μακέτο, των Τεμπών και το έργο που λίγοι πίστευαν ότι θα τελειώσει!

“Παραδίδεται ένα έργο που λίγοι πίστεψαν ότι θα τελειώσει”, είπαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου στην παράδοση στο κοινό της παράκαμψης των Τεμπών …
Το δρόμο αυτόν τον πήραμε τον Γεναρη του 2015, φορτωμένο με εμπλοκές, προβλήματα, αβεβαια χρονοδιαγράμματα, στα πρόθυρα της ματαίωσης …”! Και δείτε πόσο δίκιο είχε ο Αλέξης Τσίπρας…
Χατζιδάκης 17 Μαίου 2013!
https://www.youtube.com/watch?v=BFr6p8BitKUrn
Χρυσοχοίδης 20 Ιανουαρίου 2014 !
https://www.youtube.com/watch?v=XPu4QI8gVGkrn
Και η αλήθεια της κυβέρνησης Συριζα- ΑνΕλλ:
Τα Τέμπη παραδόθηκαν με έξι χρόνια καθυστέρηση! Θαύμα! Τα Τέμπη. Ένα κλασσικό ελληνικό έργο. Με τους εργολάβους να υπερβαίνουν χρόνους, απειλούν, υπογράφουν νέες συμβάσεις, παίρνουν παραπάνω χρήματα και φτου και από την αρχή. Μέχρι την τελευταία στιγμή που όπως αποκάλυψε χθες ο υπουργός “Ζητήθηκε από την παραχωρησιούχο ποσό επιπλέον 12 εκατομμύρια ευρώ για πριμ επιτάχυνσης. Στη συμφωνία που κάναμε δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ. Το έργο είχε προχωρήσει πάρα πολύ και δεν υπήρχε κανένας λόγος να δοθεί πριμ επιτάχυνσης, παρά τις απαιτήσεις”.
Γιατί προσπαθούμε να ανοίξουμε όμως νέο δρόμο στα Τέμπη εκτός της αργής κυκλοφορίας ; Γιατί είναι ένας δρόμος καρμανιόλα. Εκατοντάδες σοβαρά ατυχήματα έχουν συμβεί εντός τους με χειρότερα όλων δύο. Στις 4 Οκτωβρίου 1999, λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ συγκρούστηκε με ένα φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 7 άτομα, 6 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου. Στις 13 Απριλίου του 2003, φορτηγό που μετέφερε ξυλεία από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο στο 388ο χιλιόμετρο το οποίο μετέφερε μαθητές, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 21 από αυτούς.
Το έργο αυτό ΔΕΝ ανήκει στην κυβέρνηση, ΔΕΝ το διεκδικούμε, αλλά στον ελληνικό λαό που το πλήρωσε, είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.