Σε καθεστώς εκκαθάρισης ο ΔΟΛ – Τίτλοι τέλους για Ψυχάρη

Παρελθόν αποτελεί από το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη ο Σταύρος Ψυχάρης, μετά την θετική απόφαση του δικαστηρίου στο αίτημα των τραπεζών για υπαγωγή του Οργανισμού σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.
Την Τρίτη αναμένεται να κοινοποιηθεί και επίσημα η απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία καταργείται το ΔΣ του ΔΟΛ, με σκοπό να εκποιηθεί η περιουσία του Οργανισμού. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει ουσιαστικά τους τίτλους τέλος της συνύπαρξης ΔΟΛ – Ψυχάρη.
Επιπλέον, ο ειδικός εκκαθαριστής θα αποφασίσει στο εξής ποιες πληρωμές θα συνεχίσουν να γίνονται έτσι ώστε να παραμείνουν σε λειτουργία όλα τα Μέσα του Οργανισμού, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά των τραπεζών να κλείσει η κάνουλα της χρηματοδότησης προς τους εργαζόμενους έτσι όπως αυτή γίνεται μέχρι τώρα.
Από αύριο ουσιαστικά θα αρχίσει επίσημα η αποτίμηση και εκκαθάριση όλων των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ για την αναζήτηση στη συνέχεια πιθανού επενδυτή και αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, για την δημοπράτηση των περιουσιακών στοιχείων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.