Πανηγυρίζουν οι τζιχαντιστές για την επίθεση στην Αγία Πετρούπολη – Ο βασικός ύποπτος της επίθεσης(ΦΩΤΟ)

«Φωτιά» έχουν πάρει τα social media, στα οποία οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν για την επίθεση στο σταθμό του μετρό στην Αγία Πετρούπολη.
Χαρακτηριστική, μάλιστα, είναι η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει έναν τζιχαντιστή να κρατά στο χέρι του ένα αιχμηρό αντικείμενο να κοιτά προς μία εκκλησία. Ενώ είναι ιδιαιτέρως προκλητικό το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία.
«Σκοτώστε τους όπου τους βρείτε», αναφέρει το μήνυμα που είναι γραμμένο τόσο στα αραβικά όσο και στα αγγλικά. Στη φωτογραφία υπάρχουν τα hashtag #Rusia #We will burn Rusia (σσ. θα κάψουμε την Ρωσία).
Η φωτογραφία αυτή φαίνεται πως είχε δημιουργηθεί από φανατικούς του ISIS πριν από μερικές εβδομάδες ωστόσο άρχισε να κυκλοφορεί ξανά λίγη ώρα μετά την επίθεση, στην οποία 10 άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν.
Δείτε τη φωτογραφία από το terror events:

Πριν από λίγο οι ρωσικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του βασικού υπόπτου για τη βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο εγκέφαλος της επίθεσης φέρεται να «πιάστηκε» από τις κάμερες ασφαλείας. Βάσει του πρακτορείου Interfax, οι Αρχές πιστεύουν ότι η βόμβα ήταν κρυμμένη μέσα σε χαρτοφύλακα που αφέθηκε μέσα σε συρμό του Μετρό. 
Δείτε τη φωτογραφία:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.