Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μες στην βουλή: “Θα γκρεμίσουμε το σπίτι του αρχισφαγέα Μπελογιάννη” ΚΑΙ Η …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ

Με προκλητικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον Νίκο Μπελογιάννη από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος με αφορμή τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης που έγιναν χθες στην Αμαλιάδα.
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος χαρακτήρισε «αρχισφαγέα του ΚΚΕ» τον Νίκο Μπελογιάννη και είπε: «το σπίτι του θα το γκρεμίσουμε για μην θυμίζει τα εγκλήματα του Κομμουνισμού, όταν θα έρθει η ώρα» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές και τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.
«Χθες ο Τσίπρας, ευρισκόμενος με την πλάτη στον τοίχο, για να τσιγκλίσει τα αριστερά αντανακλαστικά του ακροατηρίου του, εγκαινίασε ένα μουσείο για τον Μπελογιάννη. Για τον αρχισφαγέα του κομμουνιστικού κόμματος. Γι’ αυτόν που ευθύνεται για τόσα εγκλήματα εγκαινιάστηκε ένα μουσείο. Βέβαια για τον Παύλο Μελά, του οποίου το σπίτι ρημάζει στην Κηφισιά, δεν έχει ακουστεί ούτε μια λέξη», ανέφερε.
https://www.youtube.com/watch?v=ou75_I5ACOQrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.