Ειναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτο που συνέβη στο δελτίο ειδήσεων του πάντα έγκυρου ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτο που συνέβη στο δελτίο ειδήσεων του πάντα έγκυρου ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου. Ισως οι παρουσιαστές του δελτίου να ήταν επηρεασμένοι απο την ταινία  «Της Κακομοίρας» που θα ακολουθούσε μετά το δελτίο και είπαν να τα κάνουν μπάχαλο και στο δελτίο.
Συγκεκριμενα ο δημοσιογράφος που σχολίαζε γράφημα δημοσκόπησης στο δελτίο μετέφερε εντελώς ανάποδα όσα ανέφερε το γράφημα. Το περίεργο όμως δεν είναι μόνον ότι έγινε αντιμετάθεση των ποσοστών, αλλά και το σχόλιο που είχαν γράψει στο κείμενο του Δημοσιογράφου.
Τι στο καλό συνέβη ξαφνικά σε ένα δελτίο ειδήσεων που ειδικά τον τελευταίο καιρο κρατάει μια αντικειμενική στάση στις πολιτικές ειδήσεις και μια εξαιρετικά υπεύθυνη στάση στα πατριωτικά θέματα και στις ελληνοτουρκικες σχέσεις;
Είμαστε σίγουροι πως κάποιο λάθος εγινε ο υπαίτιος του οποίου όμως θα πρέπει να εντοπιστεί καθως το συγκεκριμένο λάθος στιγματίζει μια αξιόπιστη ειδησεογραφική προσπάθεια και ομάδα, σε μια εποχή οπου στα δελτία άλλων καναλιων δεσπόζουν θέματα για τις εξελίξεις στο Τουρκικής παραγωγής  #syrvivorGr.
https://www.youtube.com/watch?v=OoIpObOMeVErn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.