Από το 2011 στην ΝΔ προσπαθούν να βάλουν την UBER στην Ελλάδα-Εγγραφο-ντοκουμέντο του βουλευτή της ΝΔ Αυγενάκη

Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στην προσεχή Γενική Συνέλευση των συναδέλφων στο Ηράκλειο είναι : ‘’Συζήτηση και ψήφισμα για την ίδρυση Ομοσπονδίας Κρήτης-Νήσων και απόσχιση από την Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.’’
Είναι δεδομένο πλέον, ότι εκεί στη Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο δεν έχουν πρόθεση να πάρουν σαφή θέση κατά της Uber και να καταδικάσουν τις δηλώσεις-θέσεις των Μπακογιάννη-Κυρανάκη, αλλά ψάχνουν τρόπους – και Δούρειους Ίππους μεταξύ συναδέλφων- για να παρακάμψουν και να φιμώσουν οποιαδήποτε φωνή αποκαλύπτει τα σχέδιά τους.
Με υπόγειες κινήσεις, μεθοδευμένες από τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη και κάποιους παραγιούς του στο Ηράκλειο, επιχειρείται η διάσπαση της ενότητας του κλάδου μας. Η ενοχλητική Ομοσπονδία και τα μέλη της, ο ενοχλητικός πρόεδρος Θύμιος Λυμπερόπουλος, έγιναν ξαφνικά ΠΡΟΒΛΗΜΑ, επειδή μάχονται κατά της Uber, όπως έκαναν στο παρελθόν με το Γιάννη Ραγκούση και με όποιον νεοφιλελεύθερο έπαιζε με το ψωμί μας και τη δουλειά μας. Αυτό είναι το κίνητρό μας. Λυπούμαστε αν αυτό το κίνητρο ενοχλεί ή είναι διαφορετικό από αυτό του Λευτέρη Αυγενάκη , των παραγιών του και της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. Κι επειδή ζούμε σε δημοκρατική χώρα κάθε ταξιτζής είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του. Το ταξί ή το κόμμα; Τώρα ξέρει , ποιος εκπροσωπεί ποιόν…
Κι αν δεν ξέρει ή δεν θυμάται, εδώ είμαστε να του το υπενθυμίσουμε. Το κείμενο που ακολουθεί και φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Αυγενάκη, Βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ. τότε, Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τώρα,(από τους πρώτους μαζί με την κα Μπακογιάννη που έσπευσαν να ψηφίσουν το πρώτο μνημόνιο Παπανδρέου) είναι δήλωσή του για την απελευθέρωση της αγοράς ταξί και έγιναν το Σεπτέμβριο του 2011, την ώρα που ο κλάδος μας έδινε τον μεγάλο αγώνα επιβίωσης.

https://olympiada.files.wordpress.com/2017/03/img_3835.jpg

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.