Ηλεία: Ξεσπούν οι γονείς της Βασιλικής για τον 37χρονο – «Γιατί αφού καταδικάστηκε δεν μπήκε φυλακή, τώρα θα ζούσε το παιδί μας»

«Λυγίζουν» οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής,  από την Ηλεία, που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της, αφού αποπειράθηκε να τη βιάσει, ενώ στη συνέχεια παράτησε το άψυχο κορμάκι της κοντά σε αυλάκι, σκεπάζοντας το με ξερά χόρτα.

Η μητέρα της 11χρονης, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι, «γιατί δεν ήταν φυλακή αφού η υπόθεση αφορούσε βιασμό; Άμα ήταν μέσα, τώρα θα ζούσε το παιδί μου. Δεν το πήρα χαμπάρι ότι μου το πήρε το κορίτσι μου. Το κοριτσάκι μου δεν έμπαινε μέσα στο αμάξι του χωρίς να είναι η παιδική μου φίλη, η γυναίκα του δηλαδή».

«Θα ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και να του ζητήσω τον λόγο που τα έκανε όλα αυτά στο κορίτσι μου. Μια απάντηση μόνο», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού δήλωσε καταβεβλημένος ότι, «δεν ερχόταν αυτός συχνά. Η κόρη μου του έπλυνε και το αμάξι». 

Όπως είχε αποκαλύψει χθες το enikos.gr, ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για τον βιασμό μίας 14χρονης, και καταδικάστηκε το 2020 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου σε 9 χρόνια φυλάκιση. Ωστόσο δεν μπήκε ποτέ στην φυλακή, καθώς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

«Είχαμε έναν δολοφόνο μέσα στο σπίτι μας»

Ο κ. Ανδρέας, θείος της 11χρονης και αδερφός της μητέρας της, μιλώντας στην κάμερα του STAR, είπε ότι, «είχαμε έναν δολοφόνο μέσα στο σπίτι μας και δεν το γνωρίζαμε. Ζούσαμε μαζί και έχουμε μεγαλώσει μαζί. Αυτό που έκανε στην ανιψιά μου δεν έπρεπε να το κάνει, αλλά να σεβαστεί πάρα πολλά πράγματα. Σκότωσε ένα αγγελούδι. Δεν ξέρω με τι σκεπτικό. Θα μπορούσε να ήταν κόρη του. Μαζί με εμάς, θρηνεί ολόκληρη η Ελλάδα. Ο Θεός να δίνει δύναμη στην αδερφή μου. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Είναι ένας άνθρωπος ταπεινός. Όταν χάθηκε η μικρή, ο ίδιος πήγαινε στο σπίτι της αδερφής μου, καθόντανε και έδινε συμπαράσταση. Ζητάμε δικαίωση».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.