Ευρωεκλογές 2024 – Κύπρος: Τρίτη πολιτική δύναμη ο YouTuber Φειδίας σύμφωνα με τα exit poll

Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (9/6) οι κάλπες έκλεισαν στην Κύπρο και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έδωσαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των exit poll για τις ευρωεκλογές 2024.

Σύμφωνα με τα exit poll όλων των καναλιών, στην τρίτη θέση εμφανίζεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου.

Ο YouTuber φαίνεται να ανατρέπει όλες τις προβλέψεις και να ανέρχεται στην τρίτη θέση, μετά τα δύο μεγάλα κόμματα, τον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ) και το ΑΚΕΛ.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του exit poll, ο Φειδίας Παναγιώτου ανέφερε πως «ίσως αυτή να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς να έχει πίσω του την παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα, αλλά έχοντας σαν μόνο του όπλο τα social media και τίποτα άλλο».

Έκανε λόγο για μία ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο και απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των κομμάτων, οι οποίοι ήταν μαζί του στο ίδιο στούντιο, επεσήμανε πως «το σημερινό γεγονός κυρίες και κύριοι των κομμάτων, θέλω να το πάρετε ως ένα καμπανάκι που χτυπά για να εκσυγχρονιστείτε, για να θυμηθείτε πως υπηρετείτε τον λαό και όχι τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα».

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά την ανακοίνωση των exit poll.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.