Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της συμπλοκής

Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/5) στο Βερολίνο, λίγο πριν τον τελικό του Final Four της EuroLeague, ανάμεσα σε οπαδούς των δύο αιωνίων αντιπάλων, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, οι συμπλοκές ξέσπασαν περίπου στις 23:00 σε δύο σημεία της γερμανικής πρωτεύουσας, κοντά σε ξενοδοχείο και σε σταθμό του μετρό. Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα εκτός ελέγχου, με την αστυνομία να δυσκολεύεται να επιβάλει την τάξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής του Βερολίνου, τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον σταθμό μετρό “Prenzlauer Allee” περίπου στις 23:00. Ακόμη μία συμπλοκή έγινε κοντά σε ξενοδοχείο. Οι γερμανικές Αρχές ανέφεραν ότι 12 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ακόμη δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ τα υπόλοιπα εννέα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι λόγοι που πυροδότησαν τις συγκρούσεις παραμένουν αδιευκρίνιστοι, ενώ οι γερμανικές Αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό και έχουν προχωρήσει και σε συλλήψεις.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της συμπλοκής, που δημοσίευσε η ιστοσελίδα sport24.gr

https://i0.wp.com/www.enikos.gr/wp-content/uploads/2024/05/berlin-aima-2.jpeg?w=1211&ssl=1

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.