Πετράκος: «Ξαναχτυπά» για την αφρικανική σκόνη – Εταιρείες που δουλεύουν για το ΝΑΤΟ ψεκάζουν με αεροσκάφη, λέει

Ο Γρηγόρης Πετράκος είχε αμφισβητήσει τον Απρίλιο την αφρικανική σκόνη και τη φυσική επέλασή της από την Αθήνα.

Το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου, ο τραγουδιστής επανήλθε με νέο σχόλιο για το θέμα, στην εκπομπή «Γεια σου».

Ο ίδιος υποστήριξε, ότι η σκόνη είναι αποτέλεσμα αεροψεκασμών από εταιρείες που δουλεύουν για το ΝΑΤΟ, αιφνιδιάζοντας τη Μαρία Μπακοδήμου, που του ζήτησε να της εξηγήσει, τι ακριβώς εννοεί.

Πιο αναλυτικά ο Γρηγόρης Πετράκος είπε: «Κοιτάξτε, είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα και κάθε φορά που λέμε κάποια άποψη μετά διαστρεβλώνεται πάρα πολύ, έως ότι άκουσα ότι είπα πως δεν υπάρχει σκόνη. Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχει σκόνη. Απλά είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα εδώ και 15 χρόνια, το ζήτημα της τροποποίησης του καιρού παγκοσμίως. Όχι της κλιματικής αλλαγής αλλά της τεχνητής τροποποίησης. Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες τροποποίησης καιρού και στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμιά διαφάνεια πάνω σε αυτό».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε απορημένη: «Υπάρχει εταιρεία που μπορώ εγώ να ζητήσω “ρίξτε μου έναν ήλιο το μεσημέρι στην Κηφισιά;”» ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε ότι:
«Αυτό δεν το κάνετε εσείς, δεν το κάνουν ούτε καν οι κυβερνήσεις. Αυτό το κάνει το ΝΑΤΟ».

«Και πώς το ξέρουμε;» συνέχισε η Μαρία Μπακοδήμου με τον τραγουδιστή να απαντά: «Ακόμα και στο Google να μπείτε και πατήστε εταιρείες τροποποίησης καιρού θα σας βγάλει κανονικές εταιρείες. Κερδίζουν χρήματα. Το ποιος τις βάζει είναι το θέμα και για ποιο λόγο, εμείς αυτό ρωτάμε. Όλα αυτά τα αεροπλάνα, γιατί με αεροπλάνα τα κάνουν, κάνουν αεροψεκασμούς. Αυτό που ρωτάει πάρα πολύς κόσμος είναι να υπάρξει διαφάνεια και το τι ακριβώς ρίχνουν στον αέρα και με ποιο τρόπο τρόπο τροποποιείται ο καιρός και αν υπάρχει διαφάνεια πάνω σ’ αυτό. Γιατί όλα αυτά γεμίζουν την ατμόσφαιρα με βαρέα μέταλλα και μετά όταν πέφτει σκόνη πέφτουν κι αυτά και τα εισπνέουμε. Τα βαρέα μέταλλα είναι τοξικά. Φυσικά μας επηρεάζουν και εγκεφαλικά και ψυχολογικά πάρα πολύ. Αν ρωτήσετε τι παρενέργειες έχουν βαρέα μέταλλα στον οργανισμό θα δείτε ότι είναι φρικτές».

Στην πορεία, δημοσιογράφος του πάνελ έκανε ένα σχόλιο για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, προκαλώντας θυμό στον Γρηγόρη Πετράκο.
«Αδερφέ μου, σε παρακαλώ μην το ξανακάνεις αυτό, μην συνδέεις την επίπεδη γη με πράγματα που συμβαίνουν» του είπε.

Τι είχε γράψει τον Απρίλιο στο Facebook
Στην ανάρτηση που έκανε τον Απρίλιο, ο Γρηγόρης Πετράκος ανέβασε μια φωτογραφία από το πορτοκαλί τοπίο της Αθήνας και έγραψε ότι θεωρεί «φοβερό» από ανθρώπους «που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα να μην έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό και να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε» ενώ προσθέτει «να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…».

petrakos098

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.