Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: Έκαναν οι γιατροί συνωμοσία για να κοροϊδέψουν την οικογένειά του;

Με αφορμή την καταγγελία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του, μίλησε ο δικηγόρος του γιατρού του Δημήτρη Καλλιάνου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως τόνισε αρχικά στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του αγγειοχειρούργου σύμφωνα με τις καταγγελίες ότι ο αείμνηστος πατέρας του κ. Καλλιάνου δεν μπήκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, είπε ότι «ΜΑΦ στο νοσοκομείο “Αττικόν” δεν υπάρχει. ΜΑΦ υπάρχουν μόνο σε δύο νοσοκομεία στην Αττική» και συνέχισε πως στην «ΜΑΦ μπαίνουν όσοι εξέρχονται της ΜΕΘ».

Ακόμη ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι υπάρχουν παγκόσμια πρωτόκολλα για την εισαγωγή ασθενών στις ΜΕΘ. Συγκεκριμένα, είπε ότι πρέπει να υπάρχει ιατρική γνωμάτευση για την εισαγωγή, ενώ «δεν μπορούν να διασωληνωθούν όλοι. Όλα αυτά ελήφθησαν υπόψιν για το αν θα έπρεπε να διασωληνωθεί ο πατέρας του βουλευτή».

«Υπήρχε μία ομάδα γιατρών, όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν κάνει συνομωσία για να κοροϊδέψουν τον κ. Καλλιάνο;», διερωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας πως αν υπήρχε κακή εκτίμηση, θα το δείξει η ΕΔΕ που έχει διαταχθεί, αλλά προσωπικά πιστεύει ότι δεν έχει γίνει κανένα λάθος. «Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή… Κανένας γιατρός δεν θέλει να χάσει ασθενή του» είπε ακόμη ο κ. Δημητρακόπουλος.

Για τις καταγγελίες σχετικά με «φακελάκι»

Σχετικά με τις καταγγελίες για «φακελάκι» ο κ. Δημητρακόπουλος επεσήμανε ότι ο εντολέας του δεν ζήτησε ποτέ χρήματα από την οικογένεια του Γιάννη Καλλιάνου, ούτε και δέχτηκε.

Μηνύματα όπως είπε που υπάρχουν, θα αποδείξουν το ότι δεν χρηματίστηκε ενώ επεσήμανε πως «σε ένα τελευταίο μήνυμα που έστειλαν στον εντολέα μου, έγινε αναφορά σε ποσό το οποίο “ξέκοψε” ο γιατρός και είπε ότι θα «το δούμε στη δικαιοσύνη».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ακόμη ότι ο εντολέας του έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή και δημοσίως πως «θα τελειώσει την καριέρα του».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.