Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο» – ΒΙΝΤΕΟ

Οργισμένος με την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του στο νοσοκομείο «Αττικόν» εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.

Η αγωνία του για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα οργή. Για τους γιατρούς, που όπως καταγγέλλει αδιαφόρησαν παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του. Για την κατάσταση που κλήθηκε να διαχειριστεί τις τελευταίες μέρες και όπως πιστεύει έχει τύχει να αντιμετωπίσουν και μια σειρά από άλλοι άνθρωποι που «έλιωναν» από αγωνία για τους δικούς τους, όπως εκείνος για τον πατέρα του.

Μιλώντας στο LiveNews, o Γιάννης Καλλιάνος περιέγραψε τα όσα συνέβησαν με τον πατέρα του.

«Πριν από λίγη ώρα διάβαζα την ανακοίνωση του «Αττικόν», που νοσηλεύεται ο πατέρας μου. Με λίγα λόγια, όποιος τη διαβάσει, λέει ότι κατανοούμε τη συναισθηματική φόρτιση. Εύχομαι αν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος, που υπογράφει την ανακοίνωση, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Το εύχομαι πραγματικά και δεν το λέω με μίσος, το λέω με αγάπη. Εύχομαι αν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος, που υπογράφει την ανακοίνωση, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Το εύχομαι πραγματικά και δεν το λέω με μίσος, το λέω με αγάπη. Θέλω σήμερα να μιλήσω όχι με την ιδιότητα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ή του μετεωρολόγου του MEGA, αλλά ενός απλού Έλληνα πολίτη, που πηγαίνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να σώσει τους γονείς του.

Με το που πήγε ο πατέρας μου στο “Αττικόν” από τη Βούλα, τον χειρούργησαν και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του ποδιού. Έπειτα από 3-4 ημέρες, που πήγαινε αρκετά καλά, έπεφτε το οξυγόνο του. Εκεί μας λέγανε ότι “πάει υπέροχα ο πατέρας σας”. Ο αδερφός μου, που είναι καρδιολόγος, ήρθε από την Κύπρο. Μίλησα με τον διοικητή, τον υποδιοικητή, τον αγγειοχειρουργό, μου λέγαν ότι πάει εξαιρετικά και ότι είναι εκπληκτικές οι εξετάσεις του. Ο αδερφός μου έβλεπε έναν άνθρωπο που κάθε μέρα η κατάστασή του γινόταν και πιο επιβαρυμένη. Κρίθηκε ότι δεν είχε κανένα λόγο να μπει στη ΜΕΘ, επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνουν από εδώ και πέρα. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες και μηνύματα, και μου λέγανε “Μην ανησυχείτε!”». ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Και πρόσθεσε: «Μέχρι χθες ο πατέρας μου και με τη μεγάλη μάσκα, που του είχαν για οξυγόνο, έπεφτε ο κορεσμός του. Δεν φαντάζεσαι μέχρι πόσο βαθιά θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για την τιμή του πατέρα μου και όλων των πατεράδων. Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος να πεθαίνει, να σβήνει μπροστά μου και να μας λέει “πάει καλά”. Και τώρα να βγάζουν μια γλυκανάλατη ανακοίνωση και να λέει το ένα και το άλλο».

Κατάθεση ψυχής από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.