Όταν ο Σαρκοζί προσπάθησε να σώσει την Ελλάδα από τη λαίλαπα του μνημονίου Παπανδρέου…

Το μίσος και η απειλή προς τους τραπεζίτες, οι «ανεξήγητα» εθνοκτόνες επιλογές Παπανδρέου

Μία από τις πλέον σκοτεινές πτυχές της σύγχρονης γενοκτονίας των Ελλήνων που ξεκίνησε με την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην εξουσία το βρώμικο 2009, αποκαλύπτεται από τον τότε επικεφαλής της διεθνούς Ένωσης Τραπεζών, Τσαρλς Νταλάρα.

Φυσικά και ο τραπεζίτης εμφανίζεται αμετανόητος. Τα πραγματικά περιστατικά όμως που παραθέτει αρκούν για να τεκμηριώσουν το εθνικό έγκλημα που συνετελέσθη στις πλάτες των Ελλήνων και οδήγησε στον σύγχρονο όλεθρο με την εκτίναξη του δημόσιου χρέους και την ραγδαία μείωση του πληθυσμού της πατρίδας μας. Ο Νταλάρα ισχυρίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να εκβιάσει την Ευρώπη με το ΔΝΤ, προσπαθώντας να τον προστατεύσει και να τον εμφάνιση όχι ως επικίνδυνο, αλλά ως οφέλη. Το σχέδιο Παπανδρέου φυσικά έγινε δεκτό άμεσα από τη Μέρκελ, και έτσι ξεκίνησε ο όλεθρος για την Ελλάδα.

Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου είχε αποκλείσει κάθετα το ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ, λίγες εβδομάδες πριν το προτείνει! Εκεί όμως που οι αποκαλύψεις του πραγματικά συγκλονίζουν, είναι για τη σύνοδο κορυφής με στόχο τη διαπραγμάτευση για το «κούρεμα» του χρέους. Μία σύνοδος που φυσικά κατέληξε στο εθνικό έγκλημα του PSI, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο Νταλάρα στο βιβλίο του «Ευρωσόκ – πώς η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους στην ιστορία βοήθησε να σωθεί η Ελλάδα και να διατηρηθεί η ευρωζώνη».

Στη συγκεκριμένη σύσκεψη τον Οκτώβριο του 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτος, ενώ ο μόνος που αντέδρασε με όση δύναμη διέθετε, ήταν ο Νικολά Σαρκοζί! Ο Γάλλος πρόεδρος μάλιστα έφτασε στο σημείο να απευθύνει τελεσίγραφο στους τραπεζίτες, με πολύ σκληρά λόγια: Εμείς οι πολιτικοί δεν είμαστε πολύ αγαπητοί, αλλά εσείς οι τραπεζίτες είστε απολύτως μισητοί. Και τώρα κοιτάξετε τον εαυτό σας. Θέτετε τρομερές, επαίσχυντης, εξωφρενικές απαιτήσεις στην Ευρώπη και στον πολύπαθο ελληνικό λαό!» 

Ο τ. Γάλλος πρόεδρος φανερά εξοργισμένος προσέθεσε: Αν δεν αποδεχτείτε την θέση μας, σε 4 ώρες που ανοίγουν οι αγορές στην Ασία, θα καταστρέψω εσάς και τις τράπεζες που εκπροσωπείται και θα σας θάψω όλους στον τύπο!» Πού να ήξερε ο Νικολά Σαρκοζί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του είχαν ήδη αποφασίσει να θυσιάσουν την Ελλάδα και τους έλληνες για να σωθούν οι τραπεζίτες. Αυτό αποδείχτηκε με το επαίσχυντο PSI που κατέστρεψε τους έλληνες μικροομολογιούχους, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, όλη την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.