Άνω Λιόσια: Εικόνες-σοκ από την πρόσκρουση λεωφορείου σε κολώνα

Σε άμορφη μάζα έχει μεταμορφωθεί η μπροστινή όψη του λεωφορείου που προσέκρουσε νωρίτερα σήμερα (15/04) το πρωί, σε κολώνα, στην λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στα Άνω Λιόσια.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στο παρακάτω βίντεο, το λεωφορείο λόγω του τροχαίου ατυχήματος έχει παραμορφωθεί. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστούν πέντε από τους επιβάτες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρονται προληπτικά στο “Θριάσιο” νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα από τα θραύσματα τζαμιών.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια έπεσε πάνω στην κολώνα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, προσπάθησε να αποφύγει άλλο τροχαίο.

Τροχαίο - Λιόσια - λεωφορείο

Όπως περιγράφει ο οδηγός του λεωφορείου στον ΑΝΤ1, “εδωσα προτεραιότητα στα οχήματα αριστερά, καβάλησε το πεζοδρόμιο και για να μην προκαλέσω κανένα ατύχημα, προσέκρουσα στην κολώνα”.

Όπως είπε ο ίδιος δεν έτρεχε και βρίσκεται σε σοκ.

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη του ατύχημα διενεργεί το Α.Τ. Νέας Ιωνίας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.