ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Πρεμιέρα με δοκιμαστικά δρομολόγια τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Τα πρώτα έξι από τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία που έχει προμηθευτεί ο ΟΑΣΘ πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί το Σαββάτου δοκιμαστικά δρομολόγια.

Τα ηλεκτρικά λεωφορεία ξεκίνησαν στις 5:10 τα ξημερώματα από το αμαξοστάσιο του Οργανισμού στη Σταυρούπολη, όπου και βρίσκονται από την 1η Απριλίου και έκαναν τις πρώτες διαδρομές τους.

Τα λεωφορεία φορτίστηκαν από τους δύο φορτιστές που τοποθετήθηκαν προσωρινά στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης. Μόλις ολοκληρωθούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια, οι δύο φορτιστές θα μεταφερθούν στον σταθμό φόρτισης που κατασκευάζεται σε διπλανό οικόπεδο και θα εγκατασταθούν δίπλα στους υπόλοιπους 53.

Και τα έξι λεωφορεία που πραγματοποίησαν δοκιμαστικά δρομολόγια φορτώθηκαν με σακιά άμμου συνολικού βάρους 2,5 τόνων, που αντιστοιχούν σε ένα μισογεμάτο από επιβάτες λεωφορείο. Αυτό είναι το βάρος που πρέπει να μεταφέρουν κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών δρομολογίων, ενώ ο… μαγικός αριθμός για να διαπιστωθεί ότι πληρούν τις προδιαγραφές είναι τα 5.000 χιλιόμετρα.

Δείτε τα βίντεο:


Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.