Οικονομικό Forum των Δελφών: Εκεί που «χτυπά» η καρδιά της οικονομίας και της πολιτικής

Το Οικονομικό Forum των Δελφών επιστρέφει για άλλη μια χρονιά στη γενέτειρά του, την εμβληματική πόλη των Δελφών, από την Τετάρτη 10 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 13.

H καρδιά της οικονομίας και της πολιτικής «χτυπά» και φέτος στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών! Με τη συμμετοχή έως και 3.000 συνέδρων και 600 ομιλητών από το εξωτερικό το ένατο ετήσιο forum των Δελφών θα είναι το μεγαλύτερο από ποτέ!

Ηγέτες από όλον τον κόσμο, υπουργοί, ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών, διακεκριμένοι επιχειρηματίες από διάφορους τομείς και οραματιστές θα εμβαθύνουν στις πολυπλοκότητες και τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας, διερευνώντας καινοτόμες λύσεις και στρατηγικές για να ωθήσουν τις κοινωνίες προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

«Πάρα πολύ σημαντικές παρουσίες, ομιλίες, σημαντικών ανθρώπων από το εξωτερικό, έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε ότι καλύτερο υπάρχει από τη διεθνή σκέψη σήμερα, σε θέματα γεωπολιτικής, κλιματικής κρίσης και τεχνολογίας», είπε ο Συμεών Τσομώκος, ιδρυτής και πρόεδρος Forum Δελφών.

Για πρώτη φορά φέτος εντάσσεται κατά τη διάρκεια του Forum ενότητα με θεματικές συζητήσεις μεγάλης διάρκειας που εκτείνονται σε πέντε πυλώνες: γεωργία, πρώτες ύλες, δημογραφική κρίση, ασύμμετρες απειλές και ελληνική οικονομία

«Το forum των Δελφών είναι το ένατο και το μεγαλύτερο από ποτέ, θα φιλοξενήσουμε περίπου 1.000 ομιλητές, εκ των οποίων το 50% είναι από το εξωτερικό από 70 χώρες», είπε ο Γιάννης Θωμάτος, αντιπρόεδρος φόρουμ Δελφών.

Τη διοργάνωση θα ανοίξει με την ομιλία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.