Οικογένειες θυμάτων Τεμπών σε Καραμανλή: Ελάτε να τα πείτε μπροστά μας, σας προσκαλούμε στη Λάρισα

Σε πρόκληση – πρόσκληση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, ο τραγικός πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του αλλά και μία ανιψιά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών προς τον πρώην υπουργό Κώστα Αχ. Καραμανλή στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας.

Οικογένειες θυμάτων Τεμπών σε Καραμανλή: Η μη παρουσία σας, θα σημάνει την παραδοχή της ενοχής σας

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ο κ. Πλακιάς, κάλεσε τον πρώην Υπουργό να παραβρεθεί στη συνάντηση 30 οικογενειών που έχει προγραμματιστεί στην Περιφέρεια. Η μη παρουσία του όπως τονίζει, θα σημάνει την παραδοχή της ενοχής του.

Οικογένειες θυμάτων Τεμπών σε Καραμανλή: Σας περιμένουμε, έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας

«Μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Καραμανλή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την επιθυμία του να συναντηθεί με οικογένειες θυμάτων των Τεμπών μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και σε επίπεδο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για όλα όσα έχουν συμβεί το διάστημα από την ημέρα του εγκλήματος μέχρι και σήμερα, τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:30 στην Περιφέρεια Λάρισας να παραβρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά και πάντα χωρίς ακρότητες και διαπληκτισμούς στα όσα έχει να μας πει.

Εκεί, εκείνη την ώρα έχουμε συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων. Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του.

Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ενοχής του για ακόμη μια φορά.

Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά σας.

Υ.Γ. Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε τους νομικούς σας.

Εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.