Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το χειρόφρενο του λεωφορείου που «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητα

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως  για το τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ που καρφώθηκε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Τριανδρία, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thesstoday.gr, όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό Τριανδρίας όταν ο οδηγός λίγο πριν αποχωρήσει για το αμαξοστάσιο κι ενώ ασφάλισε το όχημα κινήθηκε προς το πίσω μέρος του οχήματος για να κλείσει τα παράθυρα.

Για άγνωστο λόγο το χειρόφρενο του οχήματος λύθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα σταθμευμένα οχήματα. Το τροχαίο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Υλικές ζημιές υπέστησαν πέντε οχήματα. Ένα εκ των πέντε καταστράφηκε μερικώς, με τα θραύσματα στο οδόστρωμα να επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι μετακινήθηκε μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου, προκαλώντας φθορές και στα υπόλοιπα ΙΧ.

Σημειώνεται ότι δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το λεωφορείο που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα στη Θεσσαλονίκη

Σε διευκρινίσεις για το τροχαίο που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Πέμπτης (8/2) με «πρωταγωνιστή» ένα λεωφορείο που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα προέβη μέσω ανακοίνωσής του ο ΟΑΣΘ.

«Όταν συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο οργανισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όπως και οι αρμόδιες αρχές, διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χθες το βράδυ, στις 11.50, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, λεωφορείο το οποίο ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας, κινήθηκε ανεξέλεγκτα και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα.

Πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 30 που εκτελεί το δρομολόγιο Τριανδρία – Αποθήκη.

Όταν συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο.

Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.