Δυνατή Ελλάδα

Προμηθευτής Κ.Πολυχρονόπουλου: «Δεν υπάρχουν 8.000 μερίδες την ημέρα – Ζητούσε 1.000 μπολάκια την εβδομάδα»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο άνθρωπος που προμήθευε με μπολάκια τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τονίζοντας ότι του ζητούσε περίπου 1.000 κομμάτια την εβδομάδα και ότι «δεν υπάρχουν 8.000 μερίδες την ημέρα, είναι για γέλια».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «θα έπρεπε να είχε μια ουρά μέχρι την Κόρινθο. Του πήγαιναν μπολάκια σαν δωρεές ή τα έπαιρναν από σούπερ μάρκετ ή από εμένα. Να ήταν 1.000 την εβδομάδα; Μπορεί. Να ήταν 2.000 (μπολάκια) κάθε μήνα; Τόσα θα ήταν», δήλωσε ο ίδιος προμηθευτής στο Live News.

Στις αρχές φόρτωνε αρκετά μπολάκια. Μπορεί και 5.000, μπορεί το μήνα. Τα μπολάκια το τελευταίο διάστημα, τα είχε κόψει, δεν τα αγόραζε. Έπαιρνε ποτηράκια για χυμό και τσάι.

Με την αδερφή του μιλούσα το τελευταίο καιρό, αυτός ήταν εξαφανισμένος, πάνω από χρόνο. Ήξερε ότι θα βρει καλή τιμή σε εμένα. Να στοίχιζαν 500- 800 ευρώ; Από το καλοκαίρι και μετά πάντως τα είχε κόψει. Εγώ έκοβα τιμολόγιο στην εταιρεία που ήθελε να του κάνει δωρεά», είπε ο προμηθευτής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.