Θεσσαλονίκη: Εντός του Φεβρουαρίου οι εξαγγελίες για την ανάπλαση της ΔΕΘ

Στην ανάπλαση της ΔΕΘ αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου της 30ης Agrotica, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας.

Όπως τόνισε ότι η χρηματοδότηση της ανάπλασης της ΔΕΘ θα γίνει όπως έχει ήδη συμφωνηθεί με τη Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και θα παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας του εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη.

«Μέσα στον Φεβρουάριο θα έχουμε εξαγγελίες για τις λεπτομέρειες της χρηματοδότησης του Project που αφορά την ανάπλαση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, δηλαδή για την κατανομή των κονδυλίων που θα αιμοδοτήσουν την υλοποίηση του έργου», επεσήμανε ο κ. Τζήκας.

Ο κ. Τζήκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις σχετικά με την υλοποίηση του έργου της ανάπλασης της ΔΕΘ και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «αυτό το σχέδιο που αφορά την επόμενη ημέρα της Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί, γιατί έχουμε κάνει σοβαρή δουλειά όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει την θετική ανταπόκριση όλων των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων της πόλης και της κοινωνίας. Είναι ένα όραμα που εκτιμούμε ότι θα υλοποιηθεί».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.