Δυνατή Ελλάδα

Θεσσαλία: Αντιμέτωποι με εισπρακτικές οι πλημμυροπαθείς αγρότες

Λίγους μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Θεσσαλία, οι κάτοικοι, καθώς και οι αγρότες εξακολουθούν να βιώνουν τις οδυνηρές συνέπειες της κακοκαιρίας

Ειδικότερα, οι αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με τα κατεστραμμένα χωράφια τους, αφού λόγω της πλημμύρας σε αυτά βρίσκονται φερτά υλικά που παρασύρθηκαν από το νερό. Παράλληλα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, καλούνται να αντιμετωπίσουν και τις εισπρακτικές εταιρείες που για λογαριασμό των παρόχων ρεύματος, τους ζητούν τις οφειλές.

Ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Ενιπέα Φαρσάλων, Αθανάσιος Καραΐσκος, τόνισε στην ΕΡΤ3 ότι «για το ρεύμα είχαμε διαβεβαίωση από τον κ. Τριαντόπουλο, μετά τη σύσκεψη στο Βόλο, ότι το πρόβλημα θα λυθεί και θα ακολουθηθεί αυτό που είπε η κυβέρνηση, για δύο χρόνια παράταση και δύο χρόνια ρύθμιση. Πριν από δέκα μέρες μας είπαν ότι αυτό έχει υπογραφεί από τα υπουργεία, αλλά ακόμη δεν έχει περάσει από τη Βουλή. Οι εισπρακτικές όμως παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.