Τροχονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη: Βεβαίωθηκαν 680 παραβάσεις το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 680 παραβάσεις μέσα σε ένα 24ωρο βεβαίωσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης .
Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την οδική ασφάλεια, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξάλειψη των συνθηκών που επιτείνουν τις συνέπειες τους, πραγματοποιεί συστηματικούς τροχονομικούς ελέγχους.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά 680 παραβάσεις, εκ των οποίων 624 για παράνομη στάθμευση, 20 για υπερβολική ταχύτητα, 16 για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και 20 λοιπές παραβάσεις.
Επιπρόσθετα, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Πιερίας, από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 23/12 έως πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 24/12, σήμερα, παρείχαν συνδρομή πραγματοποιώντας ελέγχους οχημάτων, όπου διαπίστωσαν συνολικά 74 παραβάσεις που αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση.

www.bankingnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.