Τεράστιο μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Στο κόκκινο οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι, δείτε live χάρτη

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με το μποτιλιάρισμα να διαρκεί χιλιόμετρα σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό φτάνει μέχρι και τη μισή ώρα.

Το τετραήμερο των Χριστουγέννων που έρχεται φαίνεται πως έχει δημιουργήσει αρκετή κίνηση σε κεντρικές οδούς που οδηγούν στην έξοδο από την Αθήνα, ενώ προβλήματα υπάρχουν και σε πολλούς εμπορικούς δρόμους με τον κόσμο να κάνει τα ψώνια του για τις γιορτές.

Στην Αττική Οδό, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30 λεπτών από τον κόμβο Ανθούσας μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης (έξοδος για Λαμία). Ουσιαστικά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα η κίνηση ξεκινά από την Παλλήνη και φτάνει μέχρι την Μεταμόρφωση.

Από την άλλη, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο έχει καθυστερήσεις 15′ με 20′ από τον κόμβα Μεταμόρφωσης ως την έξοδο για Λαμία.

kinisi

Παράλληλα στην άνοδο του Κηφισού το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το… Φάληρο, στο Σχιστό παρατηρούνται επίσης προβλήμα κοντά στο Σκαραμαγκά.
Δείτε live την κίνηση εδώ

Αρκετή υπομονή χρειάζονται οι οδηγοί και στην άνοδο της Κηφισίας , όπως και στους περισσότερους παράδρομούς της.

Δείτε εικόνες από την κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας:

athinon-lamias-1
athinon-lamias-2
athinon-lamias-3
athinon-lamias-4
athinon-lamias-5

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.